Top Social

Kyllä tämä tästä!

Kuvahaun tulos haulle quotes about gemini personality funnyKuvahaun tulos haulle quotes about gemini personality funny    Kuvahaun tulos haulle quotes about gemini personality funny


Noniih sitten niin. Kun kerran en osaa päättää näiden kahden blogin välillä, niin pidetään sitten kahta blogia! Syy, miksi halusin tuohon vanhaan takaisin oli se, että se on enemmän sellainen paikka jossa tuuletella omia fiiliksiään. Sen takia oikeastaan se tuli aikoinaan perustettuakin. Huomasin, että ikävä sitä paikkaa oli kova.
Sitten taasen, viime yönä, unettomana sellaisena, tuli ikävä tätä blogia. Tämä taas on luonteeltaan erilainen, mutta yhtä tärkeä, ja kun en kuitenkaan halua sekoitella molempia tyylejä niin, kaksi tietty sitten!
Huoks mun kanssa! Mietin kovasti, että mitähän nyt sitten pitäisi tehdä? Siis vietin unettoman yön blogien takia! :D Taidan tykätä tästä touhusta kovastikkin.

Tämän väliajan olen käyttänyt suht aktiivisesti sekä lukemalla paria kirjaa, että tietty treenatessa. Kirjoista olen yrittänyt vähän opiskella naturaalia tietä hormonien kanssa, eli ehken vähän pelko ahterissa nuihin hormonihoitoihin. Ei vielä ajankohtaista, mutta jos voin jotenkin auttaa itseäni niin, että ei välttis tarvitsisi niitä. Ainakaan paljoa.. kun mitä olen kuullut, niin ei kaikkein kivoimpia sivuoireita?

Kokemuksia kenelläkään? Toimiiko ja onko liioteltuja juttuja? 

Ainakin pari juttua on jäänyt hihaan: kasvuhormoni ja ravinto. Niistä voisin kertoilla lisää, jos vaikka kiinnostaa? Yllättävän paljon voi näköjään ja toivottavasti niillä jo vaikuttaa. Pari hivenainepilleriä jne sekaan, niin hyvä soppa syntyy!

Eli tuo näköjään pyörii tuolla takaraivossa, hormonihommat. Stressi nro1.

Sitten olen vienyt tuota puntinnostoa astetta vakavampaan suuntaan ja lainatuissa kirjoissa on anatomian kirja painonnostajille. Arvatkaa, kuka nukahti keinutuoliin kirjan kanssa? Kuola vaan valui ja kirja naaman päällä tuhinan kuuluessa, todella mielenkiintoinen kirja? :D Vaan onhan se, kun menisi vähän vähemmän kerrallaan eikä yritä koko kirjaa kahmia hetinyttänään.Allaoleva kuva:


Uskomattoman tehokas yrttitee! En olisi uskonut ja oikeastaan hommasin tuon siksi, että oma pääkoppa on aikas yliaktiivinen nyt, kun ärsykkeitä on paljon. Ei meinannut tasaantua ei sitten millään, ja unet eivät vaan tulleet kylään. Samalla tuo pentukoiruus alkaa saavuttamaan teini- ikää ja tuo omat mausteensa juttuun. Eli aivan kierroksilla käyvä Maarit!

Kupillinen tuota teetä illalla on pelastanut unet nyt niin monena yönä, että uskallan oikeasti suositella tuota ihanuutta! Makukaan ei ole hullumpi, kovin yrttinen, jos se ei haittaa. Jos haittaa niin koklaa mieheni taktiikkaa: jäähtyä vähän ja ykkösellä kulauttaen kurkkuun. :) Vaan hyvä vaihtoehto, ainakin koklaa jos vaikuttaa. Kun kaikkien kroppa ja mieli toimii niin eri tavalla!Nyt, kun tämän sain mielestäni tänne saakka niin ehken voisin koklailla pientä väliunimaailmaa. 

Oma mantrani on ollut nyt viimeisen puoli vuotta: kyllä tämä tästä. 

Ihanaa päivää kaikille ja kiva nähdä taas!

xoxox


Woosaa, kyllä tämä tästä. 
4 kommenttia on "Kyllä tämä tästä!"
 1. Aika moni pitää useampaa blogia ja oon itsekin miettinyt että olisko syytä tehdä koira-aiheinen erikseen kun niihin liittyviä juttuja haluaisin enempi jakaa. Mutta, toistaiseksi näin.
  Tuota teetä olenkin maistanut, hyvää oli ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Maiccu, aika moni pitää paria blogia ja jotenkin parempi, kun saisi vähän jaoteltua. Muutoin niin sillisalaattia että ei saa itsekkään selvää..ja kiva vähän muustakin välillä höpistä😊 💓

   Poista
  2. Tuota yrttiteetä täytyykin kokeilla, sillä minullakin toisinaan tahtovat ajatukset jäädä pyörimään päähän illalla nukkumaan käydessä. Kiitos vinkistä! Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
  3. On kyllä tosi ihana tee, ja jännä että oikeasti rauhoittaa! Itselläni kanssa iltaa kohden saattaa..noh, kiihtyy tuo ajatusten vauhti ja ei millään haluaisi mitään lääkkeitä käyttää siihen. On kyllä auttanut ainakin mua! Mahtavaa viikkoa sinne myös!

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature