Top Social

Voimailua ja tavoitteita sen suhteen

Noniih, keksin sitten tosi hyvän idean: alan voimanostajaksi! :D Eli siis ihan tältä pohjalta aletaan rakentamaan parempaa lihaskuntoa ja voimaa. Miten tässä näin kävi? Jaa, a. Mutta kun valmentajankaan mielestä ei ole todellakaan huono idea, niin ei muuta kun menoksi!

Eli uusi päämärä ja tavoite: saada mahdollisimman hyvät tulokset voimannostossa luokassa tämä ikä ja naiset. Ja paino tietty. Tämä taasen tarkoittaa, että kun uusi focus ja uudet innot niin astetta vakavammin että tarkemmin kaikki. Ruoka, treenit, palautuminen, lepo. Itseasiassa tämä on niinkin tuore juttu, että sunnuntaina viikkoraportissani kysyin mielipidettä, ja maanantaina näytettiin vihreää valoa. Eli vasta tällä viikolla siis tuli kuvioihin. Nyt vähän jänskättää!Onneksi on tuo kotisali tuossa 10m päässä, niin ei ole ainakaan matkasta kiinni. 

Aika simppeleillä jutuilla saa yllättävän hyvin oman salin: pari isompaa tankoa, käsipainoja, painokiekkoja ja penkki. Nämä meillä oli alkuun ja näillä päästiin jo pitkälle! Liikkeet kun ovat hallussa ja tarpeeksi monipuolisia sekä tässä myös se luovuus että sitoutuneisuus vaikuttaa paljon! Helpommalla voisi päästä koneissa ihan "oikealla" salilla..tai pikemminkin sellaisella isolla salilla, jossa on kaikki pelit ja vehkeet. Mutta näin on jotenkin ihanan askeettista ja sellainen eye of the tiger- fiilis. 
Meillä nämä painot on hommattu oikeastaan sekä Wrangelta että Gorillasportilta, niinkuin oikeastaan muutkin "romppeet". Loput on mies tehnyt eli kyykkyteline, vatsalihaslauta, t- tankoteline yms, paljon siis! Allaolevassa kuvassa vanha penkki sain vahvistusta, hitsiä ja rautaa vähän.

Ruokapuoli on helppo: senkun syö :D Ruokaympyrää hyväksi käyttäen, protskua lisänä treenin jälkeen. Sen verran muutosta tai oikeastaan lisää meinaan tuohon hommata, että vitamiineja ja paria lajia rentouttavaa teetä. Oli jotain muutakin, mutta mietin vielä.
On muuten kiva etsiä laktoositonta, pähkinätöntä ja whey- protskua! Monta purkkia ja vain pari käy. Saa silmät sirrillään lukea sisällysluetteloa ja toivoa parasta.
Yksi hyvä puoli on se, että tykkään kokkailla. Ei ole tuo ruokajuttu pakkopullaa eikä eineksiä. Jotain poikkeuksia lukuunottamatta, kun aina ei vaan jaksa. Mutta suurimmaksi osaksi tulee kokkailtua pari kertaa päivässä. Vaikka olenkin sanonut, että en ole mikään keittiön hengetär, niin taidan kuitenkin olla? :D Se siivoamispuoli on vaan nihkeämpi juttu.
Lepo ja kehonhuolto. Ok, noissa on vähän petrattavaa. Enempi vielä tuon venyttelyn saralla, kun siitä on tullut jotenkin...plaah- juttu. Vaikkakin aivot sanoo että tärkeää niin kroppa meinaa: huomenna sitten. Sinänsä kun on yliliikkuva muutenkin ja siitä johtuen vähän eri vaivoja milloin missäkin niin ei ehken se järkevin tapa ajatella, huomenna. Tähän siis focus lisää!Ei muuta kun suurempia painoja kohti siis!


Onko siellä kenelläkään tullut ihan puskista joku intohimo, ja sitäkautta sielä suurempi nälkä siihen hommaan? Joku sellainen juttu, jota et olisi voinut kuvitellakkan että se iskee täysillä päälle?


Nyt taidan toteuttaa tuon lepo- osuuden ja mennä kiikkustuoliin hetkeksi :D

Ihanaa päivää kaikille!

xoxo
2 kommenttia on "Voimailua ja tavoitteita sen suhteen"
  1. Hei wow tota alintakin kuvaa, olet vaan niin upea pakkaus ja elämää isompi ihana kultainen, sydämellinen ja mieletön persoona <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tiia, kun nyt on täällä niin iso hymy ja mieletön fiilis!!!💓 kiitos ihana!!! Oot kyllä jotain niin mahtavuuta sinäkin!!!! Kiitos, kun olet💓💓💓

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature