Top Social

Aikuisten ystäväkirja

Bongasin tämän testin Sarin blogista, ja innostuin itsekin tekemään. Jotenkin nämä kerro itsestäsi- testit ovat vaan niin ihania! Joten eikun tekemään!
1. Lempiväri:  Hmm, juuri nyt pinkki. Se vaihtelee mielialojen ja elämäntilanteiden mukaan ja vähän yllätti minutkin! Pinkki!


2. Lempikukka: Pioni, valkoinen. Aivan maailman ihanin mulle! Meillä on pihalla edelliseltä omistajalta jäänyt erinäisiä kukkakeskittymiä ja yhdessä on pioneita, valkoisia.  En ole mikään hortonomi, enemmin perunankasvataja mutta tuo on vaan niin mahtava tuoksu ja kukka.


3. Lempieläin: Koira, uskollinen kamu aina!


4. Lempiurheilulaji: Puntit. Vapaat painot, voimailu. <3 Lenkkeily kanssa, saaks sanoo kaks? :D


5. Lempikaupunki: Hmm, suomessa Turku ja yksi, joka on niin ihana paikka: Tomstone Arizonassa. Jotain niin aitoa ja rehellistä, ei mitään fancyä vaan totaalisesti cowboy- kaupunki. Se kuvastui siinä miten vaikkapa naista kohdeltiin. Herrasmies ja lady. Mahtava paikka! Päädyin sinne muutaman sattumuksen summana ja sain viettä jonkin aikaa siellä. Tuo stetsoni on ostettu ihan ekana päiväni, kun kuului juttuun :)


6. Lempimusiikki: Kasarirock. Aina ja ikuisesti :)


7. Lempibändi:  KISS, ollut jo siitä, kun 11v täytin


8. Lempisisustustyyli: Aika vapaa, voisin sanoa, että sellainen country-look. Iso takka, sohva, kiveä seinällä, iso matto ja ne hirvensarvet. Melkein olen onnistunutkin! :D


9. Lempijuoma: Kahvi ja vesi. Lasketaanko protsku juomaksi? Sukslaaversio..mmmm...


10. Lempiruoka: Kana, perus kotiruoat.

11. Lempilelu:...? :D Eiköhän se ole puhelin...

12. Lempituoksu: Aamuinen maisema. Kun vie aamulla koirat pihalle ja luonto tuoksuu...parhautta! Niin monia tuoksuja samaan aikaan ilmassa (keväällä vähän lehmän piip, ei haittaa)

13. Elämäsi tähtihetki: Pakko sanoa, se hetki kun vuonna 2003 sain hepulin ja voitin paniikkihäiriön. Muistan sen varmaan aina, ja olen siitä ihan pirun ylpeä! Vaati paljon nousta suosta.

14. Lempimatkakohde:  Tombstone...mutta Kreikka houkuttaa juuri nyt! Parisuhdereissu akkuja lataamaan johonkin ihanaan maisemaan...olen tosi surkea makailemaan rannalla, historia kiinnostaa. Skotlanti!


15. Mitä asiaa elämässäsi kadut? Kadun..hmm... tyhmiä asioita on tullut tehtyä, mutta ilman niitä en olisi tässä. Joten..kadun...en tiedä. Ehken jotain sanomisia?

16. Mikä asia saa sinut kääntymään ja kävelemään tiehesi? Tuomistevaisuus, kunnioituksen puute, kaksinaamaisuus ja sellainen pinnallisuus että omanäkemys/ ajatus on se ainoa oikea.
17. Mitä harrastat? Voimailua <3


18. Mitä haluaisit tehdä, jos et olisi siinä ammatissa missä nyt olet? Olla argeologi ja tarkemmin epygtologi Egyptissä, jossain vanhassa haudassa tutkimassa historiaa.


19.Anna kolme elämänohjetta: Niin se metsä vastaa kun sinne huutaa, ole oma itsesi, älä luovuta.


Ihanaa päivää ja hei, Toukokuuta kaikille!

xoxo
4 kommenttia on "Aikuisten ystäväkirja"
 1. Huh, sinäpä nopeasti otit kopin, kiva juttu:)
  Meillähän on nähtävästi samat lempijuomat ja sama lempieläin. Niin, ja lempikaupunki, siis se Turku;)
  Kivaa keskiviikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mitä sitä hyvää odotelemaan! :) Näyttää olevan, aikas hyvä maku vaan meillä! ;D Samoin sinne, ihanaa keskiviikkoa! :)

   Poista
  2. Kiva postaus ja näin onkin mukava tutustua :)

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature