Top Social

Alle 10€ trikoomekko ja kolme tyyliä

Ihastuin ja rakastuin. Simppelisti. Kuosi, malli ja kesä- siinä kaikki mitä tarvittiin tämän mekon tilaamiseen! Ehken ne helteet, jotka ovat nyt tauolla innostivat tähän mekkoon, mutta ei haittaa! Ihana on helteellä tahi ilman.
Mulle on kyllä iskenyt joku mekkokuume ja pahasti! Mekkoja, lisää mekkoja! Niin simppeleitä vaatekappaleita ja helppoja heittää päälle!


Myönnän, että alkukesän kuumat ilmat tekivät ostamisesta vähän helpompaa, kun oli sellainen kunnon hot in the city- fiilis... vapaampaa ja rennompaa oloa!

Mietin hetken, todellakin hetken, että kehtaako tämän kiskaista ylleen ja mennä ihan ihmisten ilmoille.. on aikas lyhyt. Mutta sitten päätin, että lopetan turhan miettimisen ja menen! Elämä on liian lyhyt liikaan miettimiseen! 

***

Hintaa tällä mekolla on 9.99€, eli kymppi ja materiaali napakkaa trikoota. On muuten tosi napakkaa, ja hyvä niin! Pitää vähän niitä makkaroita kurissa :).

Materiaalit: 95% polyesteriä, osittain kierrättettyä ja 5% elastaania. 

Tyyli nro 1:
Nämä yhdessä ovat kyllä aika bilehile- meininkiä ja kuitenkin, tuo kukkakuosi antaa sellaisen vähän romanttisemman viban. Taas korostuu itseäni kiehtovaa yin&yang- idea, joka on muutoinkin valloillaan ajatusmaailmassani.
Tyyli nro 2:


Pienellä asusteiden vaihdolla saa ikäänkuin säädyllisemmän version. Pakko vieläkin hehkuttaa materiaalin napakkuutta! Ei ole sellainen löysä trikoo, joka menee muodottomaksi heti ja pienen tuulen vireen sattuessa kohdalle helmat elävät omaa elämäänsä. Ei, tässä se helma pysyy paikallaan ja hyvä niin, kun pituutta ei niin kauheasti ole.Tyyli nro3:

Sporttispurtti- fiilis, ja näistä sellainen ehkä rennoin ja vapain fiilis itselleni. Valkoiset lenkkarit, farkkua ja hyvä mieli: onnistunut fiilis!
Bonusmateriaalia:


Kesän paras fiilis ja ehken tyyli nro 4: ilman kenkiä ja kalliolla. Lempipaikka ja paljain jaloin on vaan niin kesäinen fiilis!


Mekko on, taasen, from H&M ja hintaa se 9.99€. Ostin toisenkin, eri väriä vaan. Kun halvalla sai...:D Ja on oikeasti tosi mukava päällä! 

Siihen toiseen mekkoon on omat ideansa, ja kuvat sitten tulossa. 


Vaikuttiko siellä kuuma kesän alku ostokäyttäytymiseen jotenkin? 


Ihanaa päivää kaikille!

xoxo
2 kommenttia on "Alle 10€ trikoomekko ja kolme tyyliä"
  1. Oi miten kiva mekko ja taipuu moneksi! Näyttää hyvältä♥ Kyllä pieni mekkofriikki minussa on lämpimien säiden myötä herännyt ja viimeksi tänään ostin minkäs muun kuin mekon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitos ihanuus! On nuo mekot vaan jotenkin niin simppeleitä käyttää ja tuokaan ei ollut hinnalla pilattu... :) Ihanaa, mekkoja lisää elämään!!! <3

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature