Top Social

Kuinkas meni se oma domain hankinta?

Noin niinkun omasta mielestä! :D Oikeasti, ei voisi enempää mennä metsään ja onneksi pääsi pois!

Kun aloin säheltämään tätä domainia, niin eka moka oli: kyllä minä tämän handlaan. Ihan ite. Juuh. Tuloksena tämä blogi oli jumissa.

No sitten ajattelin, että pakko siirtää niin wordpressille! Ja kun katselin hetken niitä hintoja, mitä olisi saanut maksaa muutamista jutuista, niin ei ei... ei. Tällä budjetilla.

Noniih, ei muuta kun bloggeriin uusi blogi. Ja koodaus menikin sitten domainin päässä vikaan, kun naputtelin hermostuneena ja jo lievästi kettuntuneena omia numeroita ja siellä päässä sitten ihmeteltiin, että mitähän olin tehnyt!!!

Eli hakkasin päätäni, muutin miljuuna kertaa blogia ja kun haave oli tähän vaan saada oma domain.

Vinkki: ne asiantuntijat esim. zoneirlla on ihania!!! Ja note to myself: älä sähellä enää itse mitään koodeja. Ikinä.

Nyt zonerilta saatiin kaikki ok, ilman että pääsin pistämään omia näppejäni sekaan ja tuloksena se mitä haaveilinkin: Tällä blogilla se oma domain. HUH! Otetaans sit kaffet nyt ja hengitellään, mä tarjoon!Mutta oikeasti, ihanaa olla takaisn täällä ja sillä omalla domainilla. Tämä oli se pikku haave, ja kun en antanut periksi..tai annoin niin että en lopetin itse koklailun, niin nyt ollaan taas kotona.

Aina ei voi onnistua, ja kun on tällainen sekä intuitiininen introvertti kaksonen, niin välillä  tuulee ja uudistetaan mutta yritys on kova! Luin juuri, että pieni ja ehken suurikin mokailu on muuten tervettä ja suorastaan suotavaa!!!!!       IS ja juttu mokailusta :)


Nyt taidan vain pitäytyä kirjoittamisessa ja opin muuten paljon tässä välissä monestakin asiasta!


Asiaa on paljonkin ja nyt ollaan sitten 47v, eikä mikään romahtanut tahi rupsahtanut sen enempiä hetken koittaessa! Eli kuivin jaloin senkin suhteen siis.


Ihanaa olla kotona ja ihan mahtavaa päivää kaikille!
Tästä on hyvä jatkaa.

xoxo
2 kommenttia on "Kuinkas meni se oma domain hankinta?"
 1. Voi hyvän tähen sentään, ite en ymmärrä mistään domain-hommeleista, enkä koodeista tuon taivaallista... enkä uskaltaisi yrittää edes kokeilla itse mitään muokkailuja tms., koska siitä seuraisi vain itku, parku ja hampaiden kiristely. Hyvä, että selvisit:) Nostan hattua:)
  Ja onnea vielä kerran, aikuinen nainen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voi ihana Sari, oli kyllä sellainen soppa ja onneksi avun kanssa sain selvitettyä! Nyt jo voi vähän nauraakin... :) Ei enää toiste kyllä! Kiitos paljon, nyt ollaan niinkus siinä iässä, ettei se ikä oikestaan ole mitään...numerot menee ja silleest, kokemuksia karttuu <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature