Top Social

Pari hurahdusta markettien valikoimaan- hiusjuttuja

Olen ollut jo tosi pitkään sellainen kermahanuri kosmen kanssa, että vain kampaaja- ja selektiivinen on pop. Onneksi sain tuon ajatuksen pois mielestäni ja rohkaistuin ottamaan askeleet markettien luomaan valikoimaan ja nappaamaan muutaman hiusjutun testiin.

Hiushommeleissa en vaan voi sietää aineita, jotka latistavat ja tekevät sellaisiksi tahmeisi ja jättävät likaisen tuntuisiksi hiukset! No way! Aika usein sen eron kyllä huomaa kampaamotuotteiden välillä, ja valitettavasi myös hinnoissa.

Omat hiukseni ovat sekä helpot että vaikeat hoitaa, syy tähän on se, että en voi valitettavasti enää värjäillä niitä. Eli oma väri ja käsittelemätön hius. Luulisi olevan helppo, mutta on siinäkin ne omat juttunsa, varsinkin kun pituutta alkaa olemaan ihan kivasti jo!

Väri antaa hiuksille vähän sitä rakennetta ja karheutta, samalla usein myös kiiltoa. Toki sitten saa hoitaa enemmän tietty, kun on käsitelty hius.

Käsittelelmätön on sitten usein vähän pliisu ja liukas, kiiltoa ei muuten tule lähellekkään niin kuin värjätyissä! Eli jollei sitä jotenkin lisää tavalla tai toisella, niin sitten ollaan aika pitkälti siinä tylsässä maantienvärin kategoriassa.


Hoitoaineet:
Eli ensimmäiset hurahdukset ovat olleet hoitoaineissa. Koklasin tuota keskellä olevaa putelia, suihkutettavaa XZ- hoitoainetta ihan sen perusteella että hei: suklaa- vanilja yhdessä purkissa! Nam! Se ole siis se ainoa syy :D. Voisi olla huonompikin syy valita hoitoaine.

Mulle se tärkein, mitä putelissa voi lukea on: ei sisällä silikonia ja tämä ei sisällä, joten jes!

Hoitaa hyvin, ei jätä raskaan tuntuiseksi ja tuoksu on syötävän ihana. Pidenpiin hiuksiin saa suihkia kunnolla, mutta kuitenkin tuo puteli on kestänyt täälläkin jo puolisen vuotta hyvässä käytössä. Toki, eroa on kampaamotuotteisiin esim. selvittäessä märkänä mutta hinta ja laatu on mielestäni enemmän kuin kohdillaan! Ja kerran vielä...se tuoksu...voikohan tuon juoda... :D

Hintaa tällä oli muistaakseni jotakin 5-6€. Saa luultavasti monesta marketista, kun sai tuosta meidän paikallisesta Salestakin.

Sitten tämä nektariini. Schwarzkopfin GLISS. Ihana. Nam. Mahti tuote. Pelkäsin vähän, kun pari öljyä tuotti suuren pettymyksen itselleni, ensimmäinen ei tehnyt kertakaikkiaan mitään ja toinen jätti kuin räkäklimpin päähän. Tämä ihanuus... yksi pumppaus ja levittää latvoihin ja koko pituuteen... pehmeät, ei littanat ja hoidetut. 

Omat hiukset tykkää tosi paljon tästä! Argan öljyä ja E- vitamiinia sisältävä kultainen ihanuus on kyllä sen 5- 6€ arvoinen, joka pisaraan!
Tämäkin paikallisesta Salesta, joten varmaan myynnissä useassa paikassa.Shamppoo- bongaus:Siis toinen kerta varmaan 20vuoteen, kun ostan markettishamppoota. Kermahanuri, I know. Ensimmäinen kerta oli muutama vuosi sitten ja hiukset valuivat pitkin päätä ja päänahka kutisi. No way! Tämän olen huomannut jo aiemmin hyllyssä, ja tuo puteli on vaan jotenkin niin ihana! muutoinkin olen hurahtanut kauneuden hoidossa öljyihin niin tämä vaan veti puoleensa. 

Varovaisesti nostin sen koppaani ja marssin kassalle. Toivoin, että en pety, sillä oliiviöljy ja puteli, pakko toimia! Eroa pestessä toki on taasen verrattuna kampaamon tuotteisiin, mutta positiivisessa mielessä! Lupaus- ei latista- pitää paikkaansa ja eipä pahemmin tarvinnut muuten hoitoainettakaan laittaa. Toisella kerralla laitoin latvoihin sitä Argan oilia ja ei laistunut tunnelma hiuksissa tuolloinkaan. 

Yksi, mikä on kaikkein parasta tässä: jättää kiillon hiuksiin. Juuri mitä kaipaan näissä värjäämättömissä kutreissani ja omat luonnon kikkuratkin jaksavat nostaa päätään! Hiukset tuntuvat paksulta ja pehmeiltä. Yllätyin tästä putelista positiivisesti ja itseasiassa vähän rakastuinkin. 

Hintaa oli paikallis- Salessa alle 3€....... ei siis paha. 


Tuossa on vaan pesty, annettu kuivua ja harjattu. Aika hyvin liikkuu ja muotoutuu kuitenkin! Eli siis suosittelen nuita tuotteita ihan sydämmestäni, ainakin koklaamaan. Toki kaikki hiukset ovat niin erilaisia, että mikä sopii tänne, ei välttis sovi sinne. Mutta hinta ei ainakaan turhan paha koklata. 


Onko siellä millainen suhde marketti vs. kampaamotuotteisiin? Onko löytynyt aarteita jommasta kummasta?
Ihanaa päivää kaikille!

xoxo

4 kommenttia on "Pari hurahdusta markettien valikoimaan- hiusjuttuja"
 1. Apua miten ihana hiuskuva susta, niin kauniina ja hei hiukset kiiltää, kuin mitkä. Kyllä nykyään markettituotteet on monella tapaa yhtä hyviä, kuin kalliimat versiot.

  Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus!!!! <3 Ihan totta, ovat parantuneet tosi paljon ja kiva niin! Hinnoissa on aika eroa ja kiva koklailla uusia tuulia :)

   Ihnunaa sunnuntaita sinne myös <3

   Poista
 2. Voi on löytynyt vaikka kuinka ja paljon...tuo suihkittava hoitis on myös mun suosikki ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tuun jälkijunassa :D Taisi jäädä kammo niistä silikonishamppoista aikoinaan...hmm..mitähän kaikkea ne hyllyt tarjoavatkaan... :D kun vauhtiin pääsee! <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature