Top Social

Asukuvia helteeseen, vaatekaapin vanhoja aarteita

Noniih, alkaa lähenemään nuo helteet vissiin sitten toden teolla. Toivottavasti minnuu ei nyt kivitetä, mutta en ole kovin suuri helle- fani. Suurin syy on se, että maanantaina meninasi meitin seniorikoiruus siirtyä toiseen ulottuvuuteen mutta pääsimme kuitenkin säikähdyksellä illan mittaan. Huh x 2, mikä viikon avaus tälle viikolle! Kyllä nyt sitten tapahtuu!

Toistaiseksi siis kaikki ok ja tuossa hän on, meitin kanssa :) Vaan ei tuo kuumuus hyvää tee. Sisällä on täysi ilmastointi hänelle, mutta pakkohan tuonne pihalle on välillä mennä, hädälle... no, paree vaan toivoa parasta.

Itsekkään en oiken ihan kauhian kuumassa ole omassa elementissäni, ja helpotusta haen vaatteiden kautta. Vaatimus on:  helppoa, kevyttä ja omanlaistani.


Jännä sinänsä, että nykyään tuo shoppailu ei niin paljoa kiinnosta, outoa..olenkohan kipeäksi tulossa? :D Vaan olen keskittynyt yhditelemään ja käyttämään jo olemassa olevia, vanhempia vaatteita.

Tämä mekko/kankaanpala on ostettu vuonna kivi ja kenkä. Siis todella vanha, varmaan sellaisen 20v ainakin! Kaula- aukko on aikoinaan fiksattu ompelimolla V- muotoon O-mallin sijasta. O- mallissa tuntuu kun joku kuristaisi minua.. olen aina ollut vähän huono kipakoiden kaula- aukkojen kanssa. Panic! Samoin sivuilta on otettu sisään pikkaisen, ja tehty kevyt muoto.Ihana päällä, ja löytyi siivouksen yhteydessä! Kyllä..olin unohtanut tämän täysin. Vaikka lyhyt, niin kangas sellaista jagardikankaan tuntuista, raskaampaa materiaalia niin ei nouse korviin, jollei itse nosta! 
Kengät mielellään näyttävät ja iso sormus, siinä on mun tyyli! Rakastan ennenkaikkea helppoutta! 
Arvatkaa, kenellä sormet sinisenä mustikoista? :D Pakko oli vähän suodattaa fotoa. 
Nämäkin kengät ovat vanhat, mutta joku oli unohtanut ne(kin) kaapin perille. Hyi mua!
Monta kerrosta ja liian monimutkaista= kiemurtelen kuin käärme. Ei mukava olla. Vaatteissa itselläni pitää olla hyvä fiilis :)
Tykkään kovasti! Ja olen kovasti hermoloman tarpeessa!!! Huh! :D Näkyy nassusta.


Mites siellä, onko kaapissa aarteita? Tuleeko käytettyä vai kiertoon? Noin niinkuin onko siellä muitakin vaatekaapin sisällön unohtaneita :D Jotain mielettomiä helteisten kelien suosikkeja?


 Täällä hypätään crossarin kyytiin, jonka raahasin keskelle olohuonetta. Ilmastointi ja ei ötököitä pörräämässä! Ei niin kaunis mutta ah, tehokas!


Nyt ihanaa iltaa kaikille!
xoxo


4 kommenttia on "Asukuvia helteeseen, vaatekaapin vanhoja aarteita"
 1. Aarteita ois vaikka kuinka ja koitan keventää että mahtuisin niihin kaikkiin ;) Mul on muuten samanlaiset kengät mut tavallisilla koroilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Naisen elämää.... <3 Ah, korolla! Jotenkin tuo malli on niin jees, valkkasin nuo plattarit, kun nilkka vasta toipui koheltamisen jälkiltä :D Mahtavaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Upeus oot rautaa, sun asukuvat ovat aina niin naulitsevia <3 Täällä kun mahtuisi niihin kaapin kätköihin, niin olis aika yes. ;)

  Ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus!! <3 ja hitsi, siehän meet mihin vaan!!! :) <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature