Top Social

Näin valehtelen somessa ja netissä- haaste

Sainpa tämän haasteen Sarilta ja intoa puhkuen tartun nyt siihen. Tulkoon totuus! :D

Menen niihin hotelleihin, ravintoloihin ja tapahtumiin, joiden tiedän olevan someystävällisiä ja kaunista kuvattavaa.

Ei, en mene. Menen täysin sen mukaan, mistä itse tykkään. Aika plaah siis varmaan tuon someystävällisyyden kannalta, mutta totuus on: haluan itse nauttia. En sen takia, että se näyttäisi hyvältä, vaan sen takia että itse tykkään. Esim. grilliruoka on tuskin se kaunein näky, mutta joskus ihan älyttömän hyvää! Tapahtumissa en ole ollut pitkään aikaan, enkä hotelleissakaan. Ehken sellainen pieni loma voisi olla jees, mutta hotelli valikoituu kyllä ihan sen mukaan että mistä oma silmä tykkää. Kuvat ovat juurikin niitä, jollaisena itse näen kohteen. Sen kauneuden tahi karuuden.

Sisustan, teen kattauksen tai pukeudun niin, että niistä saa hyviä kuvia.


Taas boring ei. En sisusta, lähinnä lättään asiat johonkin ja siinähän  se. Vaatteet, ok, onhan niitä kuvia niistä, mutta en sen takia että saisi hyviä kuvia. Ne ovat sitten bonusta ;) Vaan itse rakastan vaatteita, kokeilla eri tyylejä ja rikkoa omia rajojani. Joskus onnistuu ja joskus ei. Myös se, että oikeasti vaan rakastan kameran edessä oloa vaikuttaa siihen, että kuvia on paljon. Näkisitte ne, mitkä eivät pääse päivänvaloon! Tai muistikortin kapasiteetin... Eli pukeudun niin, että oma fiilis on hyvä ja sitten otan kuvan. Hyvä tahi ei, mutta pyrin pitämään aitoa menoa.En ota itsestäni kuvia enkä Instastories -videoita, joissa minulla ei meikkiä.


Kyllä, hahaa! Otan meikittömänä(kin), koska nykyään olen aika paljon nudena. Kuuma ilma ja tuo maalaiselämä tekevät tuon. Ei kamalasti tuonne kasvimaalle tee mieli laittaa meikkiä, vaikkakin rakkaus meikkeihin on ikuista! Ehken pieni harmitus tuossa, kun ei tule toteutettua itseään niin paljon, kun haluaisi. Eli koklailla mahdollisimman eri tyylejä myös meikissä.... sekin on verissä, kun meikkitaiteilija on ammattinimike.
Teen asioita ja kerron asioista blogissani, joiden tiedän tukevan omaa brändiäni.


Hmm...brändi? Arvatkaa, kuka on suvun musta lammas yrittämisen suhteenkin... go with a flow...:D Juu en, kun ei kertakaikkiaan jaksa enää tsempata niin siihen, miltä se oma "brändi" näyttää. Ehkä se on kompastuskivi blogissani, toisaalta...oma vapaus ja luovuus toimivat paremmin näin. Myönnän, kävin sellaisen blogi- kurssin ja olihan siellä ihan tosi paljon fiksuja neuvoja! Koklasin hetken, ja rajasin, kiillotin julkikuvaa yms....sitten romahdin. Liian paljon omaan makuun sääntöjä yms, joten oma brändini taitaa olla se sillisalaatti..kuitenkin. 


Käsittelen kuvat niin, että näytän kauniimmalta.


Hmm... käsittelen kuvia juu. Enempi siltä pohjalta, että rakastan räplätä kuvia ja leikkiä eri filttereiden kanssa. En sen takia, että näyttäisin kauniimmalta. Eihän niillä mitään ihmeitä tehdä! :D Vaan sekin on yksi luovuuden väylä itselleni, koklailla kaikenlaista uutta. Kuvaaminen on muutoinkin lähellä sydäntä, rakastan kuvia ja kuvaamista, joten tuo räplääminen on oikeastaan jatkoa sille tielle. Silottelen elämääni somessa.


Enemminkin jätän kertomatta. En sinäänsä siloittele, vaan oma elämäni tapahtuu  blogin takana. Joskus kerron jotain, mutta suurimmaksi osaksi jätän kirjuuttamatta. Joskus kirjoitin blogia, jossa kerroin ja jaoin paljonkin..aikaa sitten..ja siinä oli oma lukijakuntansa. Se oli terapeuttista tuohon aikaan, mutta ei enää tulisi mieleenikään kirjoittaa kaikesta, siloiteltuna tahi ei. En siis siloittele :)

Kadun joitakin blogiyhteistöitäni.


En kadu. Oikeastaan siksi, että kaikki mitä olen tehnyt niin olen miettinyt ensin, onko se omaa juttuani ja voinko seistä sen takana. Ainiin,,,poikkeus. Englannin kielisellä blogillani tein sen, että kirjuutin porakoneesta. Lasketaanko se? Vuonna ehken 2010... :D Aika..ei niin mun alaa- juttu. Ja hei, englannin kielellä vielä!Bloggaajan elämä on glamouria.


En voi sanoa muiden puolesta, mutta oma elämäni on sen näköistä kun olen siitä tehnyt. Voi olla taas some- boring, mutta kun olin "glamourin" kourissa nuorena ja villinä, jäi siitä niin paha maku suuhun. Jos siis tarkoitetaan sitä, että kuuluu piireihin ja shamppis virtaa. Nimimerkillä: väkisin piireissä. Mutta ehken kaipaan nykyään pieniä hetkiä, ja toki välillä on vähän parempaa tokmannia päällä, mutta ei se ole sitä glammia. Myönnetään, joskus ehken haaveilin taas siitä, heikkona hetkenä..mutta sauna ja koti voittivat!Glamour enough..Ajattelen hetket Instagram-kuvina.


Hmm.... täh? :D En sitten vissiin, kun en osaa ajatella tuota järkevänä lauseena toiminnalleni.....


Seuraan Jodelia ja keskustelupalstoja sekä googlaan nimeni tasaisin väliajoin.


En Jodlaile, mitä ikinä se tarkoittaakin. Damn, mä oon some- tylsä! :D Vaan en todellakaan, kirjoitan ihan omasta innostani ja tuskimpa tuolla googelin maailmassa on mitään, mitä en tiedä itse. 


Bloggaajista puhuminen ja juorujen keksiminen netissä on ihan sallittua, koska itsehän ovat vapaaehtoisesti esillä.


No ei ole. Ei bloggaajsta, bloggaamattomista, mistään eikä kenestäkään. Koskaan. 

Bloggaaminen on helppoa kuin heinänteko ja lisäksi bloggaajat saavat hirveät määrät tavaraa (ellei rahaakin) tästä turhakkeesta.


Ei muuta kun heinää tekemään. On muuten rankkaa hommaa, muksuna tein jonkin verran ja eipä tuo mitään helppoa ollut! Vaan... jokainen bloggaaja varmaan tekee tätä sydämmestään. Siihen liittyy työtä, kirjoitusta, taustaa...kuvat... aikaa...tietty omavalintainen tie, mutta ei se sen helpompaa ole  kuin toinenkaan ammatti. Tai harrastus. Enempi infomartiivista nykyään, ja saa esim tuotteista enempi itselleen infoa, jos vaikka on ostamassa jotakin. En tiedä tuosta tavaramäärästä, kun  oma postilaatikko on aika tyhjä enkä tuosta rahasta. Ammattibloggaajat ovat varmaan viisaampia tässä asiassa, mutta turhake? Jos joku asia on toisella lähellä sydäntä, miten se voi olla turhake.Bloggaaja keksii otsikon hakusanat mielessään.


Jaa niin mitkä????


 Oma kyssäri: Vaikuttaako some päivittäisiin valintoihisi esim. kosmen saralla?


Ehken juu sen verran, että vaklailen kokemuksia vaikkapa meikkivoiteesta. Jos ajatuksena on vaikka investoida johonkin enkä pääse kaupoille itse koklailemaan.
Haasteen "säännöt":

Kerro keneltä sait haasteen.

Vastaa väittämiin.

Lisää listaan yksi bloggaamista koskeva väittämä lisää ja vastaa myös siihen itse.Haastan kenet vaan, ketkä eivät ole tätä tehneet jo. Huomaan, että melkeimpä kaikki tuntemani bloggaajat ovat tämän jo tehneet, joten nappaa siis juuri sinä koppi jos on tekemäti! :) Ihanaa päivää kaikille!

xoxo4 kommenttia on "Näin valehtelen somessa ja netissä- haaste"
 1. Kiva lukea nämä sun ajatukset bloggaamisesta ja somesta:) Mullekin tuo hakusanahomma on ihan pimennossa..., mutta olkoon;)
  Sun asukuvia on aina hauska seurata, ja oon ottanut niistä monta vinkkiä itselleni asusteista ja yhdistelemisistä:)

  Ihanaa sunnuntaiehtoota Maarit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos Sari!!! Tuo merkkaa mulle tosi paljon, kun sitä koklailee itsekseen eri vaatteita ja... byääh kiitos ihanuus!!! <3

   Ja ihanaa viikon alkua Sari! <3

   Poista
 2. Ihana aito sinä ja tunnistan vastauksista niin sut. <3 Aurinkoa elokuun alkuun Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tiia <3 Ja aurinkoa elokuuhun sinne myös! <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature