Top Social

Pari hutiostosta vaatepuolella

Nonnii, pitkästä aikaa meni oikkee kunnolla penkin alle nettishoppailut. Ajattelin ensin ihan vaan piilottaa nämä ja en mainitse niitä, never ever again. Mutta miksi, sattuhan näitä ja itselleen nauraminen on aika terapeuttistakin, aina välillä.

Nämä mahtavuudet näyttivät kuvissa niin kivoilta, ja tullut ajatelleeksi tahi edes katsoneeksi toista kertaa ennenkuin klikkasin jo koriin ja ei kun tilaus eteenpäin.

Olihan niissä kivoja elementtejä ja kyllä ne saa toimivaksi! Jotenkin? :D


Hutiostos nro 1: roiskeläppä.

Kyllähän minä kovastikkin tykkään minihameista, mutta mutta... tuon korkeammalle ei sitä jalkaa kävellessä parane nostaa. Muutoin kiva kuva meistä Väinön kanssa! 


Nuo kukkaset ja tekomokka olivat se bling, jotka herättivät mielenkiinnon. Yritin oikeasti miettiä, että millähän saisi tuota hamosta vähän jatkettua, kun en vaan osaa käyttää leggareita tällaisen hameen kanssa. En, ei sitten millään! Mutta sen verran on lyhyt, ettei kyllä näinkään voi lähteä kotipihaa pidemmälle. Jos siitä tekisi laukun?
Kyllä tällä kankaanpalalla istuakkin voi....kun on sellainen puolinojaava asento jo korkea tuoli. Muutoin ei hyvä heilu.......

Eli tämä ihanuus joutuu kyllä kiertoon menemään, valitettavasti. Plaah, kun 10cm olisi pidempi ollut. Huti nro2: liian pinkki hörhelömekko.


Nimimerkillä: mitä mä kelasin tässä kohtaa klikatessani ostoskoriin? Se on pinkki...ja kukkainen...ja hörhelöinen. Ja aivan liian kaikkea tuota itselleni. :D Hauikset, olkapäät ja rintavarustuskin kapinoi vastaan....
Oikeasti Maarit....Toisaalta...voisihan tuosta verhot väsätä?


Eli näin meni nämä hame/mekkotilaukset! :D Ei käyttöön, vaikka kuinka haluaisi. Onko siellä tullut netistä huteja vaatepuolella? Ja onko tullut mieleem, että mitähän ajattelin tämän kohdalla? :) Vertaistukea!


Mahtavaa sunnuntaita kaikille!

xoxo

7 kommenttia on "Pari hutiostosta vaatepuolella"
 1. Hahhah, nauroin ääneen tätä lukiessa.. todella hauskasti ja elävästi kirjoitettu:D Vastaavanlaisia hutiostoksia on tullut tehtyä täälläkin...roiskeläppiin en onneksi ole sortunut viime vuosina, mutta joskus aiemmin kyllä. Viimeisin hutiostos on valkoinen kesätunika, joka on sellaista valkoista höttökangas ja siitähän näkyy kaikki läpi, mutta ei se mitään... koska varsinainen ongelma on helmassa ja hihansuissa roikkuvat värikkäät tupsut. Ne tuntuivat niin kivoilta ja herttaisilta teoriassa, mutta käytännössä ei;) Tupsut sopii kivasti tonttuasuun, ei vanhan rouvan kesätunikaan. Kotitonttuiluun ihan passeli asuste, mutta en ilkiä ihmisten ilmoille lähteä;)
  Ihanaa sunnuntaita Maarit, loistopakkaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana Sari <3 Kuulostaa niin mielenkiintoiselle tuo tupsuilu, että! Teoriassa niin moni asia kuulostaa välillä oikkee hyvältä, ja sitten se realiteetti iskee...:D niinkuin nuiden kanssa! Ihanaa viikon alkua mahtimimmi! <3

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva postaus yleisesti "vaietusta aiheesta"! On niitä huteja ollut.. hyvin monenlaisia. Usein rohkeus ei ole riittänyt käyttämään hieman räväkämpiä vaatteita tai näyttäneet itsellä jotenkin älyttömiltä. Ei olekaan ollut omaa tyyliä vaan enempi kuvitelmaa, että voisi olla. Olen yrittänyt tsempata nykyisin ostosten kanssa, mutta huteja vaikea täysin välttää kun suurin osa shoppailusta tapahtuu kuitenkin netissä. Hutiakaan ei aina heti hoksaa, vaikka palautukseen on mennyt onneksi suurin osa niistä..

   Poista
  2. Moikka, Tiia, ja välillä on niin hyvä kuitenkin koklailla eri juttuja! Välillä sieltä sitten saattaa jotain kivaa, uutta tyyliä itselleen saada. Toisinaan, juuri niinkuin sanoit..palautukseen. Itse olen tosi kokeileva ja rakastan eri juttuja, silloin sitä kanssa näköjään huteja tulee oikkee kunnolla. Itse kanssa yritän vähän pitää päätä kylmänä, mutta joskus tuo into vaan vie voiton.. mahtavaa viikonalkua sinne!

   Poista
 3. Hih, aina ei mee ostokset putkee...voi noita huteja on sattunut kerran jos toisenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Nää on nii näitä! :D Pitäis joskus oikein katsella, mitä sitä on piilotellut tuonne kaapin perille...löytöjä vai omg... :D <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature