Follow Us @soratemplates

7/05/2018

Somekyllästyminen vai menkat tulossa

Noniih, siinähän sitä, otsikkoa taas. Ja ajatuksia. Istun hiljaisuudessa, ääniä ei pahemmin ole ja mies nukkuu yövuoron jälkeen. Paitsi karseeta rapinaa, kissat hereillä... ja löytäneet muovikassin, yksi painelee juurkin ohi se kahva mahan ympärillä. Huoks. Kun pitäisi olla hiljaa.

Olen huomannut orastavan kyllästymisen someiluun, faceen ehken eniten. Ja siihen, että olen näpsimässä kuvia milloin mistäkin: aamupuurosta, mustikoista, treeneistä, koira istuu, koira makaa...who cares? Ja kun taas katson instaa niin ajatus: pakkohan tuonne on nyt jotain lykätä, kun näyttää että ei ole elämää tuolla reppanalla...pic or it didnt happen! Sitten vaan kuvaa ja hashtageja perään...


Kuvahaun tulos haulle quotes about social media funny


Olen harventanut tosi paljon kuvien laittamista, otan toki vielä omaksi huvikseni, mutta eipä ole juuri tehdyistä asioista ja matkoista pahemmin...ja ihan totta, insta näyttää siltä, että my God, tuolla ei oikeasti ole mitään hauskaa elämässään, verrattuna monen muun tiliin. Ja nyt kun naputtelen tätä, niin ihmettelen...mitä just tapahtui elämälle? Siis sille, joka ei näy?

Kun oikeasti se on vaan somea, oikea elämä on täällä toisella puolella, ja onhan mulla ainakin siis treenit..koirat...oikeastaan paljonkin kaikkea! :D Mutta missä vaiheesssa somesta tuli mun pomo eikä toistepäin. Ja kuinka hassun näköistä on nykyään ravinteleissa, kun melkeinpä joka pöydässä ruoka jäähtyy ennenkuin voi syödä: pic first!

Kuvahaun tulos haulle quotes about social media funny

Mulla on pieni ikävä vintagea... ainakin siis juuri nyt. Huomenna? Ei voi vielä tietää.


Ukkokulta ei ole missään somessa, ja tuo pisti itseni vähän tarkkailemaan omaa juttuani. Kiva siinä venttailla kuola valuen ruokaa, kun yksi sommittelee ja kuvailee....ei reilua! Joten, olen jättänyt melkeinpä kaiken tuollaisen kuvaamisen kunnioitusesta toista kohtaan pois..melkein siis. Ja onhan se annos kiva kiskaista lämpimänä! Ei vaan, on vapauttanut fiiliksiä aika paljon, kun voi jättää luurin vaikka kotia jos siltä tuntuu ulosmentäessä. Ei ole ikäänkuin naimisissä sen luurin, (joka on muuten ihana, Honor 10), kanssa.


Kuvahaun tulos haulle quotes about social media addict funny
Ylläoleva on note to myself!


Tästäpä siis joko innostuneena tai sitten ihan menkkahöyryissä päätin jäädyttää tänään illemmalla faceni. Joko lopullisesti tahi illaksi, sen näkee sitten.. ainakin poistan luurista appsin. Insta..hmm... menee omalla painollaan kai, jos laitan kuvia nin laitan ja jollei fiilistä niin no prob siitä.

Blogista en halua luopua, joten täällä pysytään!


Kuvahaun tulos haulle quotes about blogging funny


Näin tätä ajatusta kehittäessäni ja somen kahleita rikkoessani toivottelen ihanaa päivää kaikille!

Ps. Onko siellä tullut kenellekkään kyllästymistä tahi sellaista vaihetta someen? Onko mennyt ohi? Niminerkillä: menekö yksin ajassa taaksepäin.


xoxo
4 kommenttia:

 1. Olen sun kanssa ihan samoilla linjoilla: some on hyvä renki, mutta huono isäntä. Itse en ole Facebookissa ollut nyt ainakaan kolmeen vuoteen. Rupesi ahdistamaan liikaa raportointi tekemisistä ja menemisistä, johon itsekin sortui aivan liian usein. Instassa olen blogin kautta, mutta välillä meinaa sielläkin lipsua esim. ruokakuviin;) Tänäänkin olin poikani kanssa lounasravintolassa syömässä ja meinasin ottaa annoksestani kuvan instaa varten, mutta onneksi jätin ottamatta. Ihan hölmöläisten hommaa jokaisen pöperön esittely globaalissa mediassa, ja who cares!
  Elikäs kyllä kyllästyttää välillä, vaikka onhan se hauskaa ajanvietettä omalla tavallaan, mutta kohtuudella kaikkea.
  Kivaa iltaa Maarit, mainio pakkaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah kiitos Sari!! Ihanaa tietä, että on muitakin. Kun kuitenkin kaikki on niin helppoa ja ei pitäisi olla valittamista niin silti..ehken välillä liika on liikaa kutakin lajia :) Pari kertaa olen ollut kahvikupin kyljessä kameran kanssa ja välillä on se fiilis, että mitähän oon tekemässä..välillä taas on sellainen, että ok, kiva kuva :D Kohtuus siis on avainsana :) Ihanaa päivää ihanuus- Sari

   Poista
 2. Hetkittäin oon ähky :D Facessa olo vähentynyt merkittävästi, insta taasen pysynyt ennallaan ja blogit on kuin lukisi naistenlehtiä ♥ Mä unohdan aina välillä koko kuvaamisen taikka tarkoituksella vietän aikaa ilman kännyä ja sitten taas innostun. Mäkin kaipaan välillä vintagea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) siis tosi ihanaa kuulla, kun sielläkin on tuo some tärkeä niin että ei ihan vihellä täällä! Ja sama, välillä ihan ilman kännyä, mutta kyllä se tulee sitten välillä taas takaisin ja onkin mukavaa puuhaa! Mutta oikeasti, vintagea on kyllä jotenkin ikävä<3 Aika monessa nykyään. Tuntuu, että mitä helpommin ja nopeammin kaikkea niin sitten tulee lieveilmiöitä...aikamatkustus 80-luvulle! Tai sitten se aika on kullannut muistot ja äkkiä takaisin :D Hyvin sanottu, kuin naistenlehtiä!!! <3

   Poista