Top Social

Vaatekaapin siivoaminen vaate kerrallaan, asut nrot 1&2 ja 3

Nonnih, otan nyt uuden suunnan tässä omassa ikuisuuskamppailussani: vaatekaappi. Oikeasti, kävin taas kellarissa hakemassa sinne viemiäni vaatteita ajatuksella josko..pesin ne ja päällepukiessa TAAS muistin, miksi ne jouti mennä kellariin. Ah mun kanssa!
Pakko vaan tehdä nyt näin raa´asti kun kaapissa on kaaos...

Ajattelin sitten ottaa toisenlaisen strategian: kuva ja asu kerrallaan. Ne mitkä toimii: kaappiin ja mitkä ei: kellariin. Kuvat on mun mielestä niin hyviä peilejä, kun itse näkee itsensä niin eri tavalla peilin kautta. Ja tietty, kun on tällainen linssilude, niin hyvä syy olla kameran edessä ;)-

Vaan tänään otin tarkasteluun kolme asua. Kuvat viime kesältä ja eiköhän ne näytä vielä muutoin samalta, hiukset vaan pidemmät.

Asu nro1:


Pellavapaita, feikkinahkahame ja tennarit. Nämä jäävät ehdottomasti kaikki kaappiin! Onpa näköjään muuten korujakin, ihan kivoja. Ok, mulla taitaa olla liikaa krääsää kaapissa, kun en muistanut nuita koruka(kaan).


Käyvät muidenkin vaateiden kanssa yhdistelemistä vaille valmiit. Hyväksytty!

Asu nro2:


Mekko, sandaalit ja korvikset. 

Hmm... tykkään tuosta mekosta jotenkin tosi paljon, vaikka jokin siinä on häirinnytkin. Tuo kaulus, tulee mieleen nunnajuttuja :D mutta tämä mekko on kuitenkin aika söpis ja annan sille kyllä käyttöaikaa tästä lähtien! 

Sandaalit lähtee liitämään kaapista tänään. Ne on ihan jees, mutta muisto viimekesältä: hiertymät ja hankaamiset. Joskus se laatu on vaan hyvä eikä pitäne säästää. Näissä tein sen virheen ja kun paino laskee juuri nuille muoviosille kuumalla niin nahka rullalla. Kun en käytä niin pois pois! 

Korvikset, jää. Vaikka t- paita ja farkut- yhdistelmään. 


Asu nro3:


Jegginsit, puuvillapaita ja kengät.Jeggarit: kotivaatteeksi. Muisto ajoilta, kun ei omat farkut mahtuneet jalkaan ja nyt isohkot. Ei sellainen hyvä fiilis yleisille lähteä, kun kunnon farkkujen fiilis päällä on kuitenkin sellainen oma hyvä fiilis. Kotivaatteena menee oikkee hyvin! Toimenpide: siirrä kotivaatehyllyylle. 

Paita on ihana. Päällä kevyt ja rento! Menee monen alaosan kanssa ja on raikkaan näköinen! 

Kengät. OMG. :D Ok, rakastuin tuohon kuosiin joskus, mutta eihän noilla kävellä kyllä metriäkään. Ainakaan kokoakaisesta pelosta että nilkka napsahtaa just nyt! Tasapainotus pielessä ja niin epävakaat. Halvalla ostin. Ja nyt sitten kiertoon! Ei hyvät hyssykät, mitä olen taas ajatellut. Pituutta tosin tuli kunnolla :D 

                                                          Kuvahaun tulos haulle quotes about wardrobe funny


Noin näppärästi tuli jo monta vaatekappaletta osastolle pidä ja parit turhuudet karsittua. Näitä turhuuksia kun säilön kaapin perällä ajatuksella: joskus. Mutta kun katsoo kuvia niin tietää: never ever. 

On muuten hyvä keino katsella vanhoja kuvia! Muistaa, mitkä on hyviä ja miltä näyttää päällä, samalla..köh...niitä unohtuneitakin löytää. Itse kun menen kaappiin, niin tulee sellainen epätoivo ja olo, että apua! Mistä aloittaa? Kun ei kaikkia jaksa näillä helteillä lähteä uudestaan koklailemaan. Haaveena siis vieläkin se toimiva vaatekaappi maailma epäloogisemmalle naiselle vaatteiden saralla. Mä oon vaaterohmu. Mutku mää tykkään vaatteist... :D 
Onko siellä sielunsisaria tällä saralla? Painitko samoissa ongelmissa ja olet läytänyt keinon? Kerro salaisuutesi... :D Vai..oletko niin mahtavuus että hallinnassa on ja ei tarvetta tällaiselle ikuisuusprokkikselle. Miten sen teet......Nimimerkillä: toivotonko?


Mahtavaa päivänjakoa kaikille!

xoxo
2 kommenttia on "Vaatekaapin siivoaminen vaate kerrallaan, asut nrot 1&2 ja 3"
 1. Tykkään ihan mielettömästi kaikista ja älä mieti mitään nunnahommia tuon mekon suhteen. Noi kenkulit, jestas ois ihan täydelliset Mamma Miaankin. <3

  Muiskis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia- ihanuus <3 :) Pitänee ottaa mekko tosiaan käyttöön <3 Kiitos ihanuus.... ja nuissa kenkuleissa on silti jotain, josta tykkään...oma Mamma Mia? a: muiskis!!!

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature