Follow Us @soratemplates

8/20/2018

Elämän muuttujia ja farkkutyyliä


Muutosten tuulia.


Viikon aikana on tapahtunut aika paljon, sekä hyvää että huonoa. Jonkinasteinen varmuus, siitä että meidän tyttökoiruus on tiinenä tuli masun kasvun myötä.
Laskelmien mukaan ollaan viikolla 5 ja kun tuo kantoaika on noin 63 niin hetki happea ja sitten sutinaa.

Syylliset :)


Huono puoli on se, että jouduimme/ saimme sanoa ehkä ne viimeiset sanat rakkaalle läheiselle.
Viime viikolla tuli soitto, että vointi romahti täysin. Lääkärin kanssa keskusteltiin ja nyt oikeastaan odotellaan sitä puhelua jota ei aina välttämättä haluaisi vastaanottaa.

Täytyy myöntää, että nyt on aika väsynyt sekä henkisesti että fyysisesti. Onneksi alkoi treeneistä lepoviikko, joten ehtii kasaamaan oman päänsä että antaa aikaa kropalle palautua.

Oman toimintatason ylläpitäminen näinä hetkinä on tärkeää, joten sekä treenit että tietty perhe, mutta myös tämä blogi ovat niitä henkireikiä.

Oikeastaan enemmän inspiroiduin asukuvista, sillä rehellisesti sanoen juuri nyt ei meikkikuvia voi ottaa. Naama on sen verran väsynyt ja silmät parkumista turvonneet. Not too pretty ;)

Kokeilen vähän uutta tekniikkaa asukuvissa, otan ne puhelimella, johon ostin bluetooth- kaukosäätimen.

Omasta mielestä näissä on sellainen jännä melankolinen tunnelma, ja vaikka ei niin tarkkoja fotoja, niin ideasta saa varmaan kiinni.

Ja jos näytän kuvissa naamasta väsyneeltä johtunee se siitä, että olen väsynyt. Mutta elämä jatkuu koska sen on vaan pakko jatkua. 
Tämä on ehkä suosikki farkkutyylini, eli t-paita vaikkapa jollain tekstillä, vähän risat farkut ja korkokengät.
On muuten ensimmäisiä kertoja  helteiden jälkeen kun on farkut jalassa!
Itse rakastan noita korkokenkiä ihan mielettömästi, ostin kirpputorilta muistaakseni viime talvena ja aivan mielettömät jalassa. Käärmeennahkakuosi on aika sähäkkä.

Toimii lookki myös ajokenkien kanssa, eli ballerinojen jotka aina mukana:

:) Toivottavasti siellä on viikko alkanut kivasti!Hyvää illanjatkoa kaikille!

xoxo


2 kommenttia:

 1. Aina ei tarvitsekaan jaksaa, koska elämä ei ole suorituslaji. Silloin pitää vaan tehdä se mitä pystyy ja muuten ottaa ihan iisisti:)
  Voimia sulle Maarit ja leppoisia hetkiä kaikessa rauhassa<3

  P.S. Farkut ja korkokengät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :1 Kiitos Sari, paljon! Ja tottahan tuo on, elämä on elämää.. ei maaliin pääsystä ekana vissiin kunniaa tipu, tai siitä kuka jaksaa eniten.

   Kiitos vielä, oot mahtava <3

   Poista