Follow Us @soratemplates

8/13/2018

Häveliäisyyden rajamailla


Maanantai- mood.


Huomasin tuossa selatessani blogeja, että niin monesta asiasta on puhuttu kyllä, mutta..... aikuinen nainen ja sek...undaarinen tilaisuus? :D Pahoittelut, en voinut vastustaa kiusausta! Jotenkin tuo aihe, seksuaalisuus, on  niin tabu. Vaikkakin maailman luonnollisin asia ja ei tässä nyt ihan pystyyn kuolleita olla, vaikka keski- ikää saattaa pukata.                                                 Aiheeseen liittyvä kuva


Mutta itseasiassa piti kertoa seikkailustani viime torstailta, johon sisältyy punainen silkkipyjama (feikki), keltaiset crocsit(feikit), koirien ruokaämpäri ja sänkipelto.Täällä oltiin juurikin käyty suihkussa ja miehellä aamuvuoroviikko. Eli siis käytännössä hiljaisuus tulee kutakuinkin klo 21 ja sitten on vaan minä ja netflix. Kävin treenin jälkeen ihanassa, rentouttavassa suihkussa ja mies oli laittanut tiskikoneen päälle, ajatuksena suihkuun ja piakkoin nukkumaan. Ihana harmonia vallitsi!

Hän ajatteli vielä viedä roskikisen laatikkoon, kun siellä oli kananluita ja ettei se jäisi koiruuksille ikäänkuin yölliseksi ajatukseksi, ne luut siis. Siitä hän lähti sitten viemään roskista ja minä ajattelin, että päästän koirat pihalle niin saa hetken olla rauhassa.


Niin sitten niin, miehellä oli jäänyt portti auki ja minä en huudellut perään kysyäkseni asiaa. Yleensä pidetään aina portit kiinni, mutta nyt oli se kuuluisa ajatus: pikaseen käyn vaan.....

Seuraavana näinkin 2/3: sta koirasta portin ulkopuolella nauttivan riistan tuoksuista ja vapauden fiiliksestä. Prkles!!!!!
Meillä kun on tuossa ihan vieressä sellainen oma peuralauma ja tyttökoiruudella riistavietti aika kova. Juniori, 9kk vähän mysteeri sen suhteen, enempi vahtiviettinen mutta..sinne meni! Seniori ei jaksanut kun ruohoa syödä, ei siellä ulkona tarjoilla ruokaa...plaah en mene.Sankarit....hoh!

Äkkiä koirien ruokaämpäri mukaan ja crocsit(feikit) jalkaan ja eikun ämpäriä paukuttamaan sänkipellolle...punaisessa silkkipyjamassa. Siksi muuten tuo ämpäri, että tuo juniori on ruoan perään ja paukutus siksi, että jos vaikka mimmi-koiruus Vilma saa suurenkin vainun niin josko vähän edes huomiota tänne... kun tuota metsää on niin älyttömästi tuossa ja sinne voi kadota pitkäksi aikaakin. On muutama koira täältä kadonnutkin, pari jäi.

Eli ei ollut aikaa ajatella vaatteita ja mies sitten sutena pienen oksiston kautta seuraavalle pellolle, johon olivat jo ehtineet. Minä paukuttelin sitä ämpäriä ja pääsin jo hiekkatielle..Sitä pitkin sitten kotiin ja ajattelin, että auto alle ja metsäänpäin mars. Pari kertaa ennenkin näin on toimittu. Pirullinen olo, kun ei mitään tietoa, mihin voi mennä ja kun niitä hajuja on ihan älyttömästi!

Onneksi juniori- Väinö antoi ottaa kiinni, eikä muuten mennytkään kauas, huh. Kun mies käveli Väinön kanssa peltoa pitkin kotiinpäin samalla miettien, että missäköhän Vilma on niin: neiti tassutteli samoja jälkiä pitkin takaisin. Ei ole sellaista ikuna tehnyt! Ollaan sen muutaman kerran tuntitolkulla metsässä oltu etsimässä, joten vähän outoa...tosin, saattaa sushukkia olla lähella, joten..

Eli kauhukuvat olivat suuret ja todelliset. Onhan täällä kaikenlaista elämää metsässä! Happy ending kuitenkin ja taas muistaa portin kiinni laittaa...aina.Meitin seniori- Veikko <3


Mietin nyt sitä, että kuinkakohan moni todisti sitä, että minä tallasin pitkin peltoa pyjamassa paukutellen ämpäriä...Ei meinaan muuta nähnyt, ja se on sellainen sininen kannellinen normi ämpäri. Huutelin vaan: missä missä ja flaa flaa....:D noin kutsun Väinöä, kun huulensa hänen vähän lörpöttävät.

Kokonaisuudessaan oltiin siis aika näky. Mutta ryhti ja askel, kannoin tyylin varmana! ;DNyt nautin kaikkien ötökoiden nukkuessa tyytväisenä, lauma koossa. 
Ihan mahtavaa viikkoa kaikille!!

xoxo


2 kommenttia: