Follow Us @soratemplates

8/31/2018

Mekkotyyli syksyyn ja meikitön fiilis, vinkki Gloria Fashion Showhun

Kaivoin eilen kaapista kauan kaipaamani kaverin: pitkähihaisen mekon! En osaa pitää sellaisia hihallisia ennen syksyä, kun oon vissiin niin kuuma :D eli alkaa ahdistamaan liika kangas niskan ja hartiaseudun alueella.
Mutta nyt on taas ne kelit, kun mielellään laittaa hihallisia mekkoja, ja tämä mekko oli aikoinaan sellainen yllätysveto. Ei ollenkaan oman tyylinen, pituinen tahi värinen mutta silti..jotain ihanaa siinä oli.

Maksoikin pirulainen jopa 3.95€ Halensin loppuunmyynnissä! Ovh oli kutakuinkin 40€, joten aika onistunut diili mielestäni!

Varoitus herkemmille: nämä kuvat sisältävät ryppyjä, meikittömän, aikuisen naisen ihon ja aika rennon fiiliksen!
Kappas! Uusi menopeli on jäänyt parkkiin tuohon selän taakse! Hei, huhuu mamma! Juostaan kilpaa? Missä pallo? Tehään ny jotain!? Pliis? Wuf?


Jotenkin tuo farkkutakki tuossa mitassa oli parin muun takin testaamisen jälkeen vaan paras. Koklasin nahkatakkia ja ei nyt vaan onnannu, vaikka yleensä menee kaiken kanssa. 
Tämä väri ei ole itselleni ollut se paras, jotenkin korostaa kalpeutta, mutta ehken juuri siksi se on nyt ihana? Eli siis sellainen autenttinen syksyn fiilis, ja ihanaa olla minä ilman meikkejä- fiilis! Vaikea saada nyt sanoiksi, mutta sellainen ei liikoja mietitty- tyyli. 

Valkoiset lenkkarit tuovat vähän kepeyttä ja freshiä fiilistä väriin.
Hiustyylinä tuollainen kunhan sutaisin- viritys tuntui omimmiltaan tässä, ettei nyt sentään ihan skarppia lookkia tavoitella! :D 
Ajattelin kohdata itseni ihan järkkärillä otetuissa kuvissa itseni meikittömänä. Järkkärillä kun saa ne "järkyttävimmät" kuvat kuitenkin aikaiseksi, aika armoton väkätin! 
Mutta nyt on sellainen olo, että voin kohdata itseni niin monessa asiassa. Ja tämä meikittömyys, oma nassu on yksi juttu. Aika vapauttava fiilis muuten!


Muutama perhepotretti sekaan:

Ylläolevassa kuvassa yksi edustaa ihmisrotua. Osaatko erottaa? :D Meitin lauma <3


Ja allaolevassa kuvassa: Vilma- äippä! Masu jo aikas kokoinen, "Mamacita" on jo kuudennella viikolla, aika pian tärähtää seitsemäs viikko ja sitten aapua, viikko, vähän yli....tadaa! Meitä on tosi monta täällä! 
Isä on ylläolevassa kuvassa se kaikkein mustin koiruus, joka on rivissä ekana.
On hän mahtava äippä. Viikonloppuna, tarkemmin huomenna on Gloria fashion show. Itse ajattelin tapiltella sen suorana lähetyksenä läppärin kautta, Ilta- Sanomat lähettää sen. Tuossa Linkki Gloria Fashionshowhun  joka alkaa 1.9.18 klo 19.


Itselläni jäi viimevuonna menemättä flunssan takia, ja vaihtoehto B olikin hyvä!

 Kasaan läjän herkkuja lähelle ja päälle kotivaateet, sohvalla hyvä asento ja läppäri syliin. Ei paineita siitä, mitä päälle, herkut täysin omaan makuun ja oma rauha :D Ollaanko siellä menossa ihan paikan päälle? 

Ja onko meikittömyys iän myötä vaikeampi asia? Oletko huomannut eroja suhtautumisessa meikittömyyteen ja iän tuomiin merkkeihin? Ihan mielettömän mahtavaa viikonloppua kaikille!

xoxo

2 kommenttia:

  1. Olipahan mieletön löytö tuo mekko! Kääks miten ihanat koirulikuvat ja sinä. <3 Mukavaa viikonloppua Maarit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ollutkin? Ja niin sopiva hinta kukkarolle, että.. :) Kääks miten ihana sinä! <3 Kiitos paljon ja sinne myös, oikein hyvää viikonloppua Tiia <3

      Poista