Follow Us @soratemplates

8/21/2018

Pikakaunistajana NYX- banaanipuuteri

Notta hupsis, olin jo unohtanut tuon ihanuuden laatikon perälle! Peilikuva näytti lähinnä siltä, kun olisin katsonut Walking deadia liian monta jaksoa putkeen ja muuttunut itsekin kävelijäksi. Kävin jopa tuossa lookissa kaupassa ja oikeastaan silloin havahduinkin, peruutuspeilin näystä.

Toki nyt on aika rankkaa, ja kaikki nuo asiat ja stressit heijastuvat ihoonkin. Jotain oli pakko edes yrittää tehdä jotain asialle! Ei sentään ihan vielä zombie.


Omani on mallia kivipuuteri, näitä on toki irtopuuterinakin vaikka ja kuinka paljon olemassa. Se, mikä tässä on ollut ehken haastavin puoli: ei laita liikaa. Varsinkin tämä kivimuotoinen puuteri on niin helppo laittaa överinä ja sitten on sen näköinen että olisi jauhoja nassussa. Maltilla ja ohut kerros! Samoin, niinkuin muutoinkin ikääntyneellä iholla (jaiks) silmien ympärille tooosi varovasti, ettei kaikki rypyt korostu enempiä.


Banaanipuuterin mahtavuus: 


Tuo nimi kertoo jo sen, että taittaa banaanin väriin ja tuo on se mahtavuus. Se kun tasoittaa ihon punaisuutta että kirkastaa sitä! Eli on mattainen, mutta todellakin kirkastaa ihoa, myös silmien alta. 

En muistanutkaan, miten mahtava tuote tämä on!
Paras tulos tulee mielestäni tuollaisella valkopäisellä face brushilla. Ottaa tarpeeksi sutiin, mutta levittää niin ihanan hellästi, ettei övereitä saa tehtyä kuin oikein tarkoituksella!Tämän sudin ihanuus korostuu eritoten kivipuuterissa, irtolaatu kun on..irtonaisempaa :D. 
Näkyy kutakuinkin sellainen hento huntu.Tässä näkyy vähän paremmin. Ihana, tasaisen näköinen iho ja punaisuus: gone with the wind! 

Koklailin aikani kuluksi meikkejä, ja tuolloin en yleensä "tuhlaa" ripsaria, :D...ihan kuin se siitä tosiaan kuluisi nykyisellä käytölläni!


Mutta voin kyllä suositella tuota NYX:n versiota banaanipuuterista sydämmestäni! Sai tämänkin naisen taas ihmisen näköiseksi!


Onko siellä jotain hyviä niksejä, kun elämä lyö vähän siihen kuuluisaan tuulettimeen? Tai muuten vaan aivan väsyneen näköinen peilikuva?
Mahtavaa illan jatkoa kaikille!

xoxo

2 kommenttia:

  1. Mä ostin vasta Glamglown dream duo jota laitetaan yöksi ja se tekee ihanan heleän pehmeän ihon yön aikana. Se auttaa kyllä tuomaan hehkeyttä stressin keskellä. Tsemppiä ihanuus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä mahtavuus!! Pitänee asap kokeilla 💓💓💓

      Poista