Follow Us @soratemplates

9/11/2018

Hysteerisen naisen selviytymisopas rentoutumiseen kotona

Apua ja kääk! Meitin tyttö saa pennut ensi viikolla! Arvatkaa, kuka on ollut jo jonkin aikaa aivan täpinöissään että kauhuissaan? Yep. Ja tuo nettiselailu ei kyllä auta asiaa, kun niin monenlaista kokemusta ja kohtaloa on maailma täynnä.

Eilinen pitkä puhelu  meitin eläinlääkärin kanssa onneksi valoitti tilannetta ja kuitenkin..kuulemma tämä rotu on "hyvä synnyttäjä" sekä oma tietotaito jonkilainen, sentään.
Silti...perhosia mahassa, meneekö kaikki ok, mitä, jos olenkin yksin kotona koko lauman kanssa jnejne...

Ja sitten. KUN kaikki menee ok (näin siis pakko uskoa) niin sitten onkin jo pentuaika ja huolehtiminen, että sekä äippä jaksaa, pennut ok ja muu lauma otetaan huomioon.

Miehellä alkaa kohta hirvimetsä, joten jään kotia metsäleskeksi...koko kaaoksen kanssa!


*Hengittelen paperipussiin kohta*


Kun tulin eilen treeneistä, ah ihana fiilis, niin kotona se sellainen panic! -olo alkoi taasen hiipiä, vaikka mammeli loikoili ihan rauhassa sohvalla. Ajattelin, että nyt on pakko tehdä jotain, että pää pysyy kutakuinkin kasassa loppuun saakka. Sitten vaadin kunnon loman!

Mutta eilen siis otin uuden suunnan oman hyvinvoinnin kannalta ja päätin koota sellaisen selviytymisoppaan sekä itselleni että jos vaikka joku muukin väsynyt ja stressaantunut henkikö siitä vaikka vinkkejä löytäisi. 

Nämä ovat lähinnä sellaisia pienen hetken- aikaa vähän- arjen keskeyttäjiä.Pieni kahvi/teehetki.Mitä tarvitsin tuohon hetkeen:


  • Itse otin kahvin sijasta vihrää teetä, kun muutoinkin mahahermot ovat, raasut, saaneet kyytiä viimeaikoina. 
  • LookFantasticin toinen versio siitä syyskuun paketista saapui eilen, joten se tuohon viereen, jotta saa hiplailla sitä. Plus sisällä oleva aromaattinen suikuöljy tuoksui niin ihanasti läpi! Mausteinen ja rauhoittava tuoksu, ah ihanuutta! 
  • Tähän käy ihan mikä vaan, mikä tuo sellaista hiljaista hyvää oloa, vaikka kutimet, kynsilakka tahi moottoriöljy. Maun mukaan!
  • Tokmannilta hommaamamme mansikantuoksuiset tuoksukynttilät. Sytytä kynttilä, himmennä valoja ja nauti siitä omasta jutustasi juuri siinä hetkessä. Kuuma juoma rentouttaa tuoksukynttilän levittäessä hyvää tuoksua. 
Jollei tietty sitten kärsi hajusteista ja saa migreeniä. Silloin LED- kynttilä on paras vaihtoehto. 


Oma spa- hetki.


"Jäitsä sinne suihkuun asumaan?"

Aivan väsyneenä ja rankoista treeneistä olo oli kovinkin rähjäinen. Moni asia ei houkuttanut niin paljoa, kun ajatus kuumasta suihkusta. Nyt on pakko kehua tuota boxista saatua Eve Lom- puhdistusta. Tästä se idea oikeastaan alkoikin!
Ideana siinä on se, että tuota puhdistustuotetta levitetään pyörivin liikkein kasvolle että kaulalle. Tuo ihana puteli tuoksuu vähän mausteiselle, pääosassa ehken kamomillamainen tuoksu. 

Sitten kastetaan musliniliina kuuman veden alla ja painetaan koko kasvoille, jotta huokoset avautuvat. Tämä toistetaan kolme kertaa. Rauhoittaa muuten ihan mielettömästi jo tuo rituaali!
Tämän jälkeen huuhdellaan liina taas ja pyörivin liikkein putsataan meikit ja muut kasvoilta. 
Viimeisenä kastetaan liina vielä kylmään veteen ja kasvoille, suljetaan huokoset.

Tämä toi jo sellaisen spa- fiiliksen itselleni!
  • Tästä sitten suihkun puolelle, ja ensin pre- hiushoito vaikuttamaan. Samalla ihana Palmoliven marjasaippuointi ja kevyt kuorinta sienellä. 
  • Pre- hoidon pesu ja shamppoo & hoitoaine. Kun hoitoaine vaikutti, niin tuota mahtavaa kylpy&suihkuöljyä levittämään ja hengittämään, wow! Ihan mielettömän ihana olo!
  • Kuumalla vedellä huuhtelu ja sitten kasvohoitoja. 
  • Kevyt hieronta, seerumi, yövoide jne jne...monta rasvapurkkia läpi käyden! Tästä kun pääsin sitten viimein, niin tosiaan, ensimmäinen kysysmys: jäitsä sinne asumaan :D Taisi ajankulku mennä omia polkujaan!


Jälkihoito.


Suihkun jälkeen alkoi sitten kropan hoito. Tuosta boxista, versio 2, tuli uusi tuttavuus: Omorovicza gold shimmer oilSiellä on oikeita kultahippuja.....luksusta arkeen!! <3

Ja tummelia kantapäihin! :D ***


Näitä kaikkia yhdisti selvästi tuoksut. Ne olivat ne juttu, jota omat aistini sekä hermoni kaipasivat. Öljy, tee, kynttilä, kasvojen hoito...Ne rauhoittivat ja antoivat sellaisen seesteisen olon hetkeksi. Tuoksun ympäröidessä minut, antoi se joka hetki muiston siitä omasta hetkestä ja rauhasta. 


Vaikkakin välillä joutuu juoksemaan suihkun läpi, koitan ottaa jonkin elementin joka päivään mukaan. Kynttilän, öljyn, kasvojen pesun..Onko siellä jotain konsteja käytössä? Jos, niin kerro ihmeessä! Kaikki keinot mukaan vaan!


Ihanaa päivää sinne!

xoxo

Ps. kirjoittelen enemmän sekä Eve Lomista että Omoroviczhasta, kunhan tutustun kunnolla tuotteisiin! Vaikuttavat lisätutustumisen arvoisilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti