Follow Us @soratemplates

9/05/2018

Urban Decay- Naked heat ja tuleva Cherry Heat

Olen aika uskollinen parille merkille meikin saralla, Jeffree- my bi##h,  Kim Kardashian West ja Mario Bundle <--josta kerroin tuossa postauksessa ja ehken eniten: Urban Decay.

Näissä kaikissa yhdistyy pari tärkeää juttua itselleni: koostumus ja laatu. Se tunne, kun otat siveltimeen väriä ja tiedät, että ei ole tasaisen harmaata all the way, vaan värit tosiaan erottuu toisistaan... meikkauksen parasta antia!

Hommasin Naked Heatin kutakuinkin viime syksynä, ja vaikka rakastan tuota palettia ulkonäöllisesti niin ongelmaksi muuttui se, että piru vie.. onhan se aika punaisen sävyisiä. Niin pitikin, mutta omalla käytöllä halusin jääräpäisesti luottaa, että yhdellä paletilla saa koko lookin ja siitä puuttui ensin mielestäni sellainen neutraali tasapainottaja. Se väri, jolla saisin vähän taitettua sitä: olen krapulassa- lookkia.

Päätin antaa tuolle rakkauspakkaukselle uuden tilaisuuden, ja päätin, että löydämme yhdessä tien.


Ja löysimmehän me! Itselläni on sellainen "ongelma" meikatessa, että yläluomi, eli liikkuvan luomen jälkeen tuleva ja kulmakarvoihin ulottuva alue on huge. Siis siihen saisi piirrettyä Mona Lisan ja vielä runon perään! Ongelmana se on siksi, että en halua vetäistä lähellekkään kulmakarvoja raskasta meikkiä, kun silloin puoli naamaa, mitenkään liioittelematta, on värissä.

Toisaalta taas, kun jätän värin alemmas niin jää suuri, vaalea alue. Hyvänä ehken se, että ainakaan ei heti katse synkkene raskaiden luomien  takia! :D


Aargh, yksi kulma jäi häivyttämättä... 


Käytin vaan ihan mustaa rajauskynää tuomaan syvyyttä, olen luopunt jonkin aikaa sitten jo eyelinereistä. Laiskuus ensin, sitten tuli enemmän luonnollisempi lookki mukaan.

Sen verran lainasin Jeffree Strarsin palettia, että alaluomelle pikkasen sutinaa kirkkaammalla lilalla.

En käytä enää ..en ole käyttänytkään (olenko ihan boring?) irtoripsiä tahi lisäkkeitä ihan sen takia, että sen verran kohlo käsien kanssa. Eli saatan hangata aika huomaatta, joka on huono tapa, kyllä, silmiäni. Siinähän olisi sitten nätti läjä karvoja yhes koos!

Muutoinkin tunnen oloni aika tunkkaiseksi, jos ihan koko smoky eyesin laitan, jotain pientä "happea" haluan liikkuvalle luomelle.

Joten pääsimme siis tällaiseen tulokseen ja tadaa: tulee käyttöön tuo paletti! Mä oon vaikea lämmitellä ;)
BÖÖ!! :D 
Niinkuin näkyy.. Välifoto, kun räpläsin Jeffree Starin palettia.  
(Mun kaksimieleinen mielikuvitus ja tuo lause... Oh my!)Nyt viimeaikoina olen tasapainotellut parin paletin välillä, kun en..ainakin yritän..pitää hankinnat hallussa. Himotus on ollut Jeffree Starsin Blood Sugarin ja Urban Decay- Born to Runnin välillä. Mutta.....Uutisia Urban Decay faneille:
Lähde ja kuva: Trendmood


Siis... Cherry Heat coming up!!!!! Ja ei pelkästään luomiväri, vaan koko setti! Huulipunat, rajauksen, poskille/kasvoille korostus ja puna, näin äkkiä katsottuna.

Tämä ratkaisi sen, että jään odottelemaan tuon ilmestymistä, joka ilmeisesti on kuitenkin jo ihan nurkan takana. 

Pelkän kuvan perusteella aivan mieletön! Ja värimaailma on itselleni sen näköinen, että ei tarvitse pähkäillä värejä. Näyttäisi olevan sitä kaipaani neutraalia ja freshiä mukana! Samoin nuo huulipunat..ah, syötävän värisiä!


Piru, kun odottavan aika on pitkä... johan tästä pari päivää takaperin kuulin, niin voisi tulla jo? :)

Odottelen täällä valmiina yhteisiin hetkiin jo.... Onkohan muita UD- faneja? Kiinostaako tuo tuleva paletti? Mitä tehdään odottaessa....:D


Nyt ihanaa päivää kaikille!

xoxo

7 kommenttia:

 1. Niin haluan tuon Cherry Heatinkin ja valitettavasti Urban Decayltä miltei kaiken. Ihana sävymaailma ja laatu. Niin harmi, ettei UD oikein ymmärrä meidän aikuisten naisten päälle, kohderyhmä on nuorempaa, koska mehän rakastetaan. <3

  Ihanaa päivää Maarit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. No niinpä! Täydellinen, kun mainosten kautta meitäkin otettaisiin vakavasti huomioon. Aikuinen nainen on aivan tosi upea UDn <3 meikellä(kin)!!! Ilmankin toki ;) Mutta rakastetaan ja kovin, pientä arvostusta soisi. Valitettavasti täälläkin, kun tuo kukkaro haluaa puhua järkeä aina välillä, tylsimys.. Mutta on se mahtava merkki!

   Ihanaa päivää Tiia <3

   Poista
  3. Ihania meikkejä ♥ Mä oon laiskistunut luomivärien suhteen ja harvoin enää jaksan sitä laittaa vaikka tehostaisi meikkiä kivasti!

   Poista
  4. :) Mä vähän pirisynyt ehken. Meni pitkä aika, kun käytin mitään ja sellainen alkuhuuma taas takaisin! Pieni breikki teki terää vissiin.. hmm.. Mutta juu, tekisi mieli syödä nuo paletit! <3

   Poista
 2. Mulla ei ole UD:n meikkejä... Mutta värisävyt on aivan mielettömän ihania (mun silmään ei liian punavoittoista, mutta ei ole omakohtaista kokemusta, joten mutu-tuntumalla vaan menen), sen puoleen ymmärrän kyllä innostuksen:)
  Lilat sävyt on mun suosikkeja luomilla tällä hetkellä, samaten punertavan rusehtavat;)

  Ihanaa päivää edelleenkin Maarit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tuntuu, että monelle sopii niin ihanasti nuinkin, ja omat silmät ovat kuin kankusessa (josta oikeasti on enemmän kun 20v).. vai onkohan se mun liian tapittava katse, joka skannaa liian kriittisesti itseni tässä? Voi muuten olla niinkin. Kun nuo värit ovat tuossa kuvassakin niin ihania. Lilat ja punertavan ruskeat on niin ihania värejä! Yhdessä ja erikseen :) Itsellä jokin himo tulossa vihreään kera jonkin ruskean...

   Vieläkin, ihanaa päivää Sari <3

   Poista